Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-27-2007, 07:03 PM   #1 (permalink)
nihat
Ehliyet Sahibi Arabacı
 
Üyelik Tarihi: Apr 2007
Mesajlar: 32
Standart MINI Clubman 2007'de piyasada

MINI, yeni bir modelin 2007 yılı içerisinde satışa sunulacağını açıkladı. MINI Clubman adındaki bu yeni otomobil, ilk kez 2005 Frankfurt Otomobil Fuarı'nda sergilenen konsept baz alınarak yaratılan nefes kesici yeni bir gövdeye sahip olacak ve 2007'nin son çeyreğinde yola çıkacak. MINI Clubman, geleneksel MINI karakterini yansıtırken yine farklılık yaratacak özellikleri bünyesinde barındıracak.

Yeni otomobil, aktif bir yaşam tarzı benimseyen kullanıcılarına, konfor ve iç esneklikle iki kapılı tarzı birleştiren bir konseptle oluşturulacak.

Mevcut Hatchback modellerindeki şasisini değiştirmeden çok yönlülük imkanı sağlayacak olan bu araç, MINI'nin otomobil tasarımında sınırları aşma hedefinin de göstergesi olacak.
nihat isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla