Sitemize üye olarak daha önceki konulara cevap yazabilir veya yeni konular açabilirsiniz. Arabalar konusunda bilginize güveniyorsanız üye olmak için Tıklayın.
![]() |
|
|
#1 (permalink) | |
|
Ehliyetsiz arabacı
Üyelik Tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 3
|
Bence gelmeyecek. Şu gözler olayı gayet iyi özetliyor.
Alıntı:
Evet, bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz? Konu admin tarafından (11-05-2007 Saat 05:23 PM ) değiştirilmiştir.. Sebep: Admin : kaynaklar kırık çıktığı için silindi |
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Administrator
Üyelik Tarihi: Mar 2007
Mesajlar: 1,672
|
çinden gelecek arabaların haberleri çok daha öncelerden vardı.
Fakat son aşamalar gelmediği için yayılmamıştı 3000 - 5000 $ e direk vergi gümrük diğer msaraflarda dahil , kapınızın önüne teslim arabalar vardı internetten pazarlanan . Nevarki forumda dahaönce bahsedilen videoları verilen testlerden 0 alma rekoru mevcut bu arabaların hiç bişeyde başarılı olamamışlar 40 -60 km hızla bir duvara çarpınca arabada canlı kalmıyor testlere göre.. Şu aralar gelecek olan arabalar tabiki biraz daha kaliteli fakat ne kadar kaliteli olduğunu ancak kullandıktan sonra anlayacağız.
__________________
Araba aşkına |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Ehliyetsiz arabacı
Üyelik Tarihi: Sep 2007
Mesajlar: 3
|
Çin arabaları testte çuvallamış. İşte Chery çarpışma testi
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|